Leírás
Pálinkás hordókhoz használati útmutató
Eperfa és tölgyfa pálinkás hordókat használat előtt 1-2 napig hidegvízzel tele tölteni majd utána két nap múlva kiöblíteni hidegvízzel.
Ezután lehet feltölteni pálinkával, Whisky-vel.
A pálinkát 1-2 havonta ízlelgetni kell (vagy sűrűbben) hogy a fától mikor kapja meg a megfelelő ízeket, aromákat.
A hordókat használat után hideg vízzel többször kimosni, majd hűvös helyen kell tárolni, kb 15-16 C°-on.
A hordókat szobahőmérséklettől óvni kell kiszáradás miatt.
A hordókat használják egészséggel!
Származási hely: Magyarország
Tartozékai: 1db csap, 1db állvány, 2db fadugó, 1db útmutató
Rendeltetésszerű használhatósága: Pálinka érlelése és tárolása
Minőségi osztályba sorolása: I. Osztályú 2,3cm vastag eperfa
Anyaga: 2,3cm vastag eperfa
Jótállás: 0,5 év.
A jótállással ebben az esetben nem élhet:
- használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása!
- helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás!
- elemi kár, természeti csapás okozta!
A jótállással kapcsolatos feltételeket vásárlás követően ÁSZF szerződéssel elfogadta,
tudomásul vette!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.